te005154: Politieke karikatuur, Zo ziet Miele Claeys zich in de spiegel. Maar opgelet voor Waterloo! - F.W.
"Tekening als politieke karikatuur waarop Emiel Claeys zich spiegelt aan het beeld van Napoleon, 1952. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"