799.123: Dossier betreffende toeristische dagtrips (Parijs - Luxemburg - Londen) - Democratische Volks- en Cultuurvereniging (DHKD)
"Collection: DHKD; Series: 799.11: Culturele uitstappen en reizen; Level of description: File"