De rode vlag gestreken : een kritiek op het ontwerppartijprogram van de CPN - Baruch, Friedl; Klinkenberg, W.; Lataster, D. (Haarlem: In de Knipscheer, 1982)
"Archief Rudi Van Doorslaer Archief Andre De smet"