fi000033: Voorbereiding jubelfeest 50 jaar TACB (1948)
"Niet in de montage opgenomen shots (zwart-wit, zonder geluid) van FI 000031, gelijkaardige beelden: druk affiches; opbouw standbeeld, kijklustigen, waaronder Georges Nachez; Jozef Cantré aan het werk; portret Anseele sr.. Toespraak Edward Anseele jr; orkest; kinderkoor. Installatie feestpaleis, met Edward Anseele en Emile Vergeylen; repetitie; tentenkamp E. Anseele. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"