Vijf jaar na de omwenteling : een dubbelinterview met Lech Walesa en Tadeus Mazowiecki - Walesa, Lech; Mazowiecki, Tadeus ([S.l]: De Standaard, 1994)
"Hoofdredactie : lou De Clerck ; Redactiechef : René de Bok ; Reportage : Veerle Beel, Laurens De keyzer, Inge Ghijs, Gilbert Roox ; Eindredactie : Koen Cauwelier, Ignace Van Nevel ; Vormgeving : Johan Dockx, Guido Lavaerts ; Fotoredacteur : Michiel Hendryckx UIt : De Standaard Magazine 02(1994) 49"