fo010154: Verkeersongeval met tram en vrachtwagen - Van Cauwenbergh, Louis
"Zwart-witfoto van een verkeersongeval tussen tram en vrachtwagen in Antwerpen, 6 augustus 1952. Opschrift achteraan: Botsing tram 13 en camion op de Frankrijklei ter hoogte van A.T.O. 2 trammannen kijken verbaast (sic) toe naar hun tram. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"