sch000176: Man met rode sjaal - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Geschilderd portret van een man met rode sjaal en witte pet. Linksonder signatuur DL en datum, 31 januari 1972. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"