txt000691: Holebi, 2e Roze Zaterdag, Gent 1992
"Witte T-shirt met korte mouwen en een ronde halsuitsnijding. Op de voorzijde staat de tekst: 'Roze zaterdag / mag het iets meer zijn? 9 mei 1992'. In 1992 vond de 2e Roze zaterdag in Gent plaats en werd er door het Roze Aktiefront een eisenplatform opgesteld waarin duidelijk werd gemaakt dat lesbienne- en homorechten mensenrechten zijn die behouden en uitgebreid moesten worden. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"