fo022645: Milieu - Op de Beeck, Gerrit
"©Gerrit Op de Beeck Zwart-witfoto van een actie tegen de vergroting/uitbreiding van de Antwerpse ring. Opschrift pancarte: Beysen, steek hem maar door uw neus, die ring. Wij, SP-Kruibeke, moeten hem niet hebben. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"