af008088: Solidariteitsavond met de Palestijnen - Agalev; AIB; CC; Oxfam-Wereldwinkel; 11.11.11; Van Den Bosch, Veerle (1989)
"Affiche uitgegeven in (1989) door Agalev, AIB, Culturele Centrale, Oxfam-Wereldwinkel en TWOS-11.11.11 met als trefwoord internationale solidariteit: Palestijnse gebieden.Tekening: vrouwenogen, de rest bedekt met keffiek.Tekst: VRIJDAG 10 MAART SOLIDARITEITSAVOND MET DE PALESTIJNEN - INFORMATIE: - POEZIE: - MUZIEK: PLAATS: C.C. GILDHOF, TIELT TOEGANG: 20u (v.v.k.: 60 fr deur: 80 fr) ORG.: Agalev, AIB, Culturele Centrale, Oxfam Wereldwinkel, TWOS-11.11.11. v.v.z.: art 198/7. v.u.: Veerle Van Den Bosch, Bruggestraat 17, Tielt, FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"