fo011968: 50 jaar TACB - De Vogelaere, Achille (1948)
"Zwart-witfoto van de academische zitting naar aanleiding van de viering 50 jaar TACB (Textielarbeiderscentrale van België), Gent, 1948. Zicht op een toespraak van Alfons Segier met verder v.l.n.r. Louis Major, Achille Van Acker, Stolt, Arthur Sercu, Alfons Baeyens, Léon-Eli Troclet, De Groote, Joseph Bondas, Parijs. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"