fo019357: Socialistische Vrouwengroep Wijkclub Jozef De Graeve Brugse Poort
"Kleurfoto van de hobbyclub van de Socialistische Vrouwengroep van de wijkclub Jozef De Graeve. Gent, Brugse Poort, Meibloemstraat, 1985. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"