af003499: Fototentoonstelling - Culturele Centrale; Vandekeybus, Mon (1983)
"Affiche uitgegeven in 1983 door de Culturele Centrale (Leuven) voor een tentoonstelling. Afbeelding: zwart-witfoto van een groep mannen met pet op. Tekst: FOTOTENTOONSTELLING. GESCHIEDENIS VAN DE SOCIALISTISCHE ARBEIDERSBEWEGING. STADHUIS LEUVEN. CULTURELE CENTRALE LEUVEN J. Lipsiusstr. 71. OPENING VRIJDAG 21 JAN. '83 OM 20 U. MET J. BREPOELS. 21 jan. t/m 26 jan. '83. bezpek: alle dagen 14u-20u zaterdag 10u-12u 13u-15u zondag gesloten. Alle inlichtingen op (016) 22 21 40. Vrij van zegel. Verantwoordelijke uitgever: Mon Vandekeybus, J. Lipsiusstr. 71, 3000 Leuven. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"