De held en de schare : een verbeelding van Garibaldi en de Italiaanse vrijheidsbeweging - Roland Holst-van der Schalk, Henriëtte (Amsterdam: Maatschappij voor goede en goedkope lectuur)
"door Henriëtte Roland Holst-van der Schalk"