af001138: 11-11-75 vrouwendag cultureel centrum Hasselt - Siongers, Danielle; Vrouwen Overleg Komitee; Mulier, Rita
"Affiche van Danielle Siongers uitgegeven in 1975 door het Vrouwen Overleg Komitee (VOK) voor de vrouwendag. Tekst: 11-11-75 vrouwendag cultureel centrum Hasselt. Verantwoordelijke uitgever: Rita Mulier, Van Putlei, Antwerpen. Danielle Siongers. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"