vl000550: Socialistische Vrouwenbond Iseghem 1931
"Vag van de Socialistische Vrouwenbond van Iseghem, 1931. Centraal op een rood veld, de Marianne in een bloemenveld. Met geheven rechterarm houdt zij een brandende fakkel in de hoogte. Goudkleurige franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"