fo010958: Bond Moyson Aalst (1934)
"Zwart-witfoto van Benoit De Moor en echtgenote Rosalie Flips ter gelegenheid van zijn jubileum van 35 jaar lidmaatschap en voorzitterschap van de ziekenbond Bond Moyson in Aalst, 1934. Dubbelportret. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"