063.02: Statuten van Amicale des Combattants Volontaires de l'Espagne Republicaine - Stevens, Fernand
"Collection: Stevens Fernand; Biografie: Fernand Stevens, alias Fernando Esteban (1910-1991) was vrijwilliger bij de Internationale Brigades tijdens de Spaanse Burgeroorlog (1936-1939), en achteraf medeoprichter (1939) en voorzitter (1977-1979) van de Vriendenkring Oud-Vrijwilligers Republikeins Spanje. Level of description: File; Series: 063: Archief van Fernand Stevens"