'Ik heb de pot in mij aan het werk gezet'. Haye van der Heijden over zijn lesbische musical - Doppert, Monique (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Monique Doppert Fonds Suzan Daniel (FSD)"