af004546: Links en de vrijzinnigheid in Vlaanderen - Masereelfonds; Blockmans, Wim (1986)
"Affiche uitgegeven in (1986) door het Frans Masereelfonds (Schaarbeek) voor een debat. Afbeelding: tekening van de Vlaamse leeuw."