pk002967: Jaar van het Kind 1979, Vietnam - Medisch Comité Nederland-Vietnam
"Een dubbele prentbriefkaart uitgegeven door het Medisch Comité Nederland-Vietnam in 1979 ten voordele van TBC-patientjes in Vietnam. Afbeelding: een zwart-witfoto van kleuters. Tekst rugzijde: Kleuterschool in het Hong Bang- tuberculose centrum (Ho Chi Minh-stad). Jaar van het kind (1979). U geneest een TBC- Patientje/ tien maanden lang /vijftien gulden per maand/ Postgiro 10 90 400. Foto's van Vietnam, een serie van 8 kaarten met enveloppen. Uitgave: Medisch Comité Nederland-Viet Nam, Postbus 5701 1007 AS Amsterdam, telefoon: 020-250147, Postgiro: 10 90 400 ten name van Penningmeester MCNV, Amsterdam. + TIEN JAAR MEDISCHE HULP VOOR DE GEZONDHEIDSDIENSTEN VAN VIETNAM + FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"