vl001370: ACOD Kortemark (Algemene Centrale der Openbare Diensten) (1961)
"Een grofgeweven katoenen vlag van ACOD afdeling Kortemark. Langs drie zijden afgeboord met veelkleurige franje. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"