Centaurenliefde: Duits verzet in Nederland rondom de schuilplaats Castrum Peregrini - Keilson-Lauritz, Marita (Het begint met nee zeggen: biografieën rond verzet en homoseksualiteit 1940-1945)
"Marita Keilson-Lauritz Fonds Suzan Daniel (FSD)"