af005598: SP. Mon Janssens, 15de kandidaat SP-lijst. Kiezen voor elkaar - SP Mechelen
"Affiche uitgegeven in 1994 door de Socialistische Partij (SP) Mechelen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Tekst: SP. Mon Janssens, 15de kandidaat SP-lijst. Kiezen voor elkaar. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"