hs000536: Spaanse Burgeroorlog, Helpt Spanje - Van Straten, Henri
"Houtsnede van Henri Van Straten. De prent toont een geknielde verzetsstrijder die een geweer vasthoudt achter hem een vrouw met soldatenmuts op haar hoofd. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"