fo009568: Federale dag van de MJA - Hespel, Roger; Roghes
"Zwart-witfoto van de toespraak van M. De Loose tijdens een congres op de federale dag van de MJA, 17 november 1957. Op de achtergrond een spandoek met opschrift: De MJA tien jaar in dienst van de jonge arbeiders daarom: allen in het gelid ! FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"