af001839: Kernwapenvrij België aanzet tot kernwapenvrij Europa - VAKA; Saldi, Rosa (1984)
"Affiche uitgegeven in 1984 door Vlaams Aktiekomitee tegen Atoomwapens (VAKA) voor een debat. Afbeelding: tekening van een raket in een cirkel. Tekst: DONDERDAG 7 JUNI 1984 20u DEBAT KERNWAPENVRIJ BELGIË AANZET TOT KERNWAPENVRIJ EUROPA? CVP VERTEGENWOORDIGER. PVV DE KOKER HEDWIG. SP COOLSAET RIK. KP VERTEGENWOORDIGER. VU GEENS ANDRE. Agalev PLETINCKX LUK. PvdA DEBOOSERE PATRICK. SAP MARKEY MICHEL. VERTEGENWOORDIGER MINISTERIE VAN LANDSVERDEDIGING. MODERATOR: VERTEGENWOORDIGER VAKA-NATIONAAL. IN CAFETARIA „BEVEGEMSE VIJVERS” ZOTTEGEM. ORG. VAKA ZUID-OOST-VLAANDEREN. V.U. ROSA SALI - MOLENKOUTER 153 ZOTTEGEM 9620. VRIJ VAN ZEGEL ART. 198.7. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"