af007738: Discofuif - Roze Aktiefront; Brys, Yvan (1998)
"Affiche uitgegeven in 1998 door Roze Aktiefront (Antwerpen) met als trefwoord holebi.Zwart/wit fotootjes van een optreden, enz.Tekst: DISCOFUIF Georganiseerd door het Roze Aktie Front voor homo's, lesbo's en bi's ZAT. 14 FEB. 1998 ZAAL JACOB Sudermanstraat 5 Antwerpen centrum Trams 2, 3, 10, 11 & 15 (Halte: Groenplaats of Melkmarkt) Homepage http://bewoner.dma.be/RAFRONT Ver. uitg.: Yvan Brys, Congresstraat 41, 2060 Antwerpen. Reclametekst: CAFE DE FIETS Alle dagen open van 17u. tot Steenhouwersvest 59 2000 Antwerpen tel: 03/231.45.99. KOUROS SAUNA woensdag is jongerendag. beneden 30 jaar halve prijs inkom. DE KLEINE OPERA Kipdorpbrug 6 2000 Antwerpen Tel. 03/225.13.87. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"