fo012747: Betoging van de openbare diensten in Gent - Verberkt, Adolf
"Zwart-witfoto van een betoging van de openbare diensten in Gent, jaren 1930. Opschrift op draagbord: De agenten in openbare diensten eischen de toepassing der nieuwe baremas. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"