114.00176: Jaarverslagen van BSP-afdeling Ronse 1952-1955, 1959-1961 en 1970 - BSP-afdeling Ronse
"Collection: BWP/BSP/SP-afdeling Ronse; Series: 114: Archief van SP-afdeling Ronse; Level of description: File"