st001939: FairFin, Reclaim your bank!
"Sticker met de tekst: 'Reclaim your bank!', linksonder het webadres 'www.fairfin.be/tem-het-bankwezen', rechtsonder 'niet te wildplakken'. FairFin werd opgericht in 1982 onder de naam 'Netwerk Zelfhulp Vlaanderen', het is een organisatie die streeft naar een wereld waarin mens en planeet voorop staan. Geld speelt daarin een grote rol. Een nieuw financieel systeem dat transparant, rechtvaardig en democratisch is, kan een hefboom zijn voor een sociale en duurzame wereld. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"