af009596: Dany Vandenbossche - SP; Vandenbossche, Dany (2000)
"Affiche uitgegeven in 2000 door de Socialistische Partij (SP) voor de gemeenteraadsverkiezingen. Afbeelding: tekening van het hoofd en de buste van Dany Vandenbossche met hand aan de kin. Tekst:"