te002446: Unicef - Geboes, Jos
"Tekening van Gejo, Geboes Jos. Tekening van een vrouw. In haar armen houdt ze twee baby's, de baby's zijn in een doek gewikkeld. De doeken zijn in de vorm van Afrika en Zuid-Amerika. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"