488.115: Dossier betreffende de AAK-campagne in Gent, met toneelstuk “Sneeuw” van Koen De Feyter - Van Keymeulen, Jacques
"Collection: Van Keymeulen Jacques; Biografie: Jacques Van Keymeulen was lange tijd regio-coördinator van Amnesty International in Gent. Level of description: File; Series: 488.10: Acties en campagnes"