fo033763: Materniteit Sint-Vincentius - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto genomen in de materniteit Sint-Vincentius te Gent. Een jonge Turkse mama met baby en moeder, jaren 1980. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"