af008240: Vormingsdag Derde Wereld. Ter voorbereiding van de 11.11.11.-aktie - EPO; AIB
"Affiche uitgegeven in 1981 door de Anti-Imperialistische Bond (AIB) voor een vormingsdag over de derde ereld. Afbeelding: kaart van de ontwikkelingslanden. Tekst: Vormingsdag Derde Wereld. Ter voorbereiding van de 11.11.11.-aktie. Zaterdag 29 augustus van 10 tot 17 uur Vrije Universiteit Brussel (V.U.B.) Gen. Jacqueslaan, Elsene-Brussel. Organisatie: Anti-imperialistische Bond Rogierstraat 179, 1030 Brussel Tel.: 02-217.51.54. Lay-out EPO, Lange Pastoorstraat 25-27, 2600 Berchem. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"