af015452: HUMO presents The Scabs - Oxfam-Wereldwinkel
"Affiche uitgegeven in 1985 door Oxfam-Wereldwinkel Gent voor een concert van The Scabs. Afbeelding: detailfoto van een vrouwentorso. Tekst: HUMO presents the SCABS met PARTY van acht tot na middernacht + TOESTEL FUIF 30 MAART ’85 VOORUIT. deuren: 20u30. inkom: 170 (voorverkoop, c.j.p. & ttt: 140). VOORVERKOOP: Oxfam•WERELDWINKEL LAMMERSTRAAT 16 – 091.23.46.02 (9 tot 18u). oxfam•WERELDWINKELS v.z.w. Burggravenlaan 62 9000 Gent, telex: 12947, aslk: 001-0387498-59, b.t.w.: 415.365.777. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"