fo009998: Allerheiligen in Vlaanderen - Photo Acta
"Zwart-witfoto van een biddende vrouw aan een graf op Allerheiligen in Oudenaarde, 1 november 1935. Opschrift achteraan: Toussaint dans la Flandre. PH.- Prière sur la tombe au cimetière d'Audenarde. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"