af008988: Por amor del tango - Multatuliteater; Vermaesen, Wim (1988)
"Affiche uitgegeven in 1988 door Multatulitheater met als trefwoord toneel.Oude foto van dansend koppel.Tekst: POR AMOR DEL TANGO (DE GESCHIEDENIS VAN EEN DANS) IN DE BALZAAL VAN SCC VOORUIT, ST.-PIETERSNIEUWSTRAAT 23, GENT OP 14/1516/18/19/20/21/22 JANUARI 1988 TELKENS OM 20.30 U. CONCEPT EN REGIE: JETTY ROELS / EEN PRODUKTIE VZW MULTATULITEATER IN SAMENWERKING MET VZW D'OUDE KAPEL GENT. TICKETS 200,- / RESERVATIES OP NR. (091) 23 82 01. VERANTWOORDELIJKE UITGEVER: WIM VERMAESEN, BELVEDEREWEG 119, GENT. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"