st001196: Vier jaar Martens V.
"Sticker uitgegeven in 1985 door ABVV-werklozenwerking voor de parlementsverkiezingen. Tekst: VIER JAAR MARTENS V. 180.000 WERKZOEKENDEN MEER. 33 % DOPGELD MINDER. Niet vergeten op 13 oktber !! ABVV werklozenwerking. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"