Overzicht van de voorgestelde speciale beschermingszones in Vlaanderen voor het behoud van de vogelstand - Van Vessem, Janine; Kuijken, Eckhart (Hasselt: Instituut voor Natuurbehoud, 1986)
"Janine Van Vessem en Eckhart Kuijken"