vl001405: Gents Milieufront - Michiels
"Een nylon vlag met Tekst: 'Gents Milieu Front'. Gents MilieuFront (GMF) is een regionale milieuvereniging uit Gent die via positieve acties het leefmilieu en duurzame mobiliteit een duwtje in de rug wil geven en is een verderzetting van de Federatie Milieubescherming gewest Gent (FMG), die in de jaren '70 opgericht was. In september 1997 werd de federatie omgevormd tot een Gentse ledenvereniging(https://www.gentsmilieufront.be/). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"