189.00018: Dossier betreffende de informatieavond over het probleem van de bewapeningswedloop, augustus 1978 - Vrede - afdeling Oostende
"Collection: Vrede-afdeling Oostende; Level of description: File; Biografie: De BUVV ontstond in 1949 als Belgische afdeling van de Wereldvredesraad en werd vooral gedragen door communistische militanten. In Oostende draaide de werking vooral rond de figuur van André De Smet. In 1971 werd het BUVV omgevormd tot de vzw Vrede. Series: 189.00007.00021: Vrede vzw - afdeling Oostende"