Opvang HIV-positieven zet dorp op z'n kop : "Vlaanderen plukt de vruchten van een falend aidsbeleid" - Broekhuizen, Arjen (De Gay Krant, onafhankelijk homofiel maandblad)
"Arjen Broekhuizen Fonds Suzan Daniel (FSD)"