af000127: Links 25. 't Links spektakel - Vanriet, Jan; Acco; Links; Deneckere, Martine
"Affiche van Jan Vanriet uitgegeven in 1983 door het weekblad Links voor hun 25-jarig bestaan. Tekst: Links 25. 't Links spektakel met: Internationale Nieuwe Scène, Wannes Van de Velde, Arm maar Proper, Casi. Feestzaal 't Dorp, Volkshuis Kapelstraat 17, 2710 Hoboken. 16 december 1983. Deuren 19.00u - Aanvang 20.00u - Toegang 150 Fr, VVK 100 Fr. Verantwoordelijke uitgever: Martine Deneckere, Hellegatstraat 38, 9120 Destelbergen. Offset Acco Leuven. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"