af014591: Enero 28 / 125 aniversario del natalicio de José Martí - Figueredo, Roberto; Ministerio de Relaciones Exteriores (Cuba) (1978)
"Affiche ontworpen door R. Figueredo, uitgegeven in 1978 door het Ministerio de Relaciones Exteriores (MINREX) voor de 125e geboortedag van José Martí. Afbeelding: tekening van het hoofd van José Martí als de Cubaanse vlag. Tekst: Enero 28 / 125 ANIVERSARIO DEL NATALICIO DE JOSE MARTI. Janvier 28 / 125ème ANNIVERSAIRE DE LA NAISSANCE DE JOSE MARTI. January 28 / 125th ANNIVERSARY OF THE BIRTH OF JOSE MARTI. divulgación MINREX. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"