af005245: Dag van de Aarde - Imagine; Bond Beter Leefmilieu Vlaanderen; Jacobs, Danny
"Affiche van Image uitgegeven in 2003 door de Bond Beter Leefmilieu (BBL) Vlaanderen voor de Dag van de Aarde. Tekst: Dag van de Aarde zondag 27 april 2003. Trage wegen. Natuur en milieu in beweging. Wandel en fiets mee met 115 verenigingen in Vlaanderen. Provincie Limburg, Bond Beter Leefmilieu Vlaanderen vzw koepel van milieuverenigingen. Verantwoordelijke uitgever: Danny Jacobs, Tweekerkenstraat 47, 1000 Brussel - Vrij van zegel - Ontwerp: www.imagine.be. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"