pk001420: Jetzt wächst zusammen, was zusammen gehört - Staeck, Klaus; Maison de la Culture de la région de Mons (1992)
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend een banaan waarvan de schil halfopen is. In het deel zonder schil is er geen banaan maar een rode worst. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"