Delftsche coöperatieve broodbakkerij en verbruikersvereeniging "Vooruit" : jaarverslag 1 oktober 1912-1913 (Rotterdam: Voorwaarts, 1913)
"Bibliotheek E. AnseeleBijlage : Het nieuwe Delftsche arbeiderstehuis, artikel uit De Notenkraker, 30 oktober 1915"