med003270: Kunstencentrum Vooruit, 2018
"Button met de tekst 'Vooruit' en de afbeelding van een 'V', waarvan één been een trap vormt. Het betreft een tijdelijk logo van Kunstencentrum Vooruit dat in 2018 uitkwam en dat zes nieuwe programmalijnen symboliseerde die de Vooruit-bezoekers de weg wezen: 'daylife, nightlife, literatuur, muziek, think en podium'. Zie ook: st001848Zie ook: st001849Zie ook: st001850Zie ook: txt000685Zie ook: txt000686Zie ook: med003269 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"